Ofte stillede spørgsmål  |  Om os  |  Bestil bagage/sæde  |  Kontakt

God

40.000 gæster i 2022

 

Corendons udflugtsprogram i Alanya

Alanya er et overflødighedshorn af oplevelser, og uanset om du er til fart og spænding, skøn natur eller slentreture rundt i byen, så kommer du helt sikkert ikke til at kede dig, når du holder ferie i Alanya.

Hold på hat og solbriller, for her kommer vores mest populære udflugter i danskernes elskede tyrkiske favoritby. Det endelige udflugtsprogram får du udleveret ved ankomst til Alanya.

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i udflugtsprogrammet samt i priserne, og det er ikke alle udflugter der er gennemføres hele sæsonen. Priser og beskrivelser er vejledende, og udflugterne kan købes ved kontakt til guiden.

Alanya city

Alanya City Safari

Få de bedste tips til din ferie på Alanya City Safari. Vi kører i jeeps og starter turen med et besøg i det røde tårn i Alanyas slot. Turen går videre til DİMÇAY, hvor vi spiser en lækker frokost i en af flodens flydende restauranter. Der kommer til at være fart over feltet, når vi fortsætter turen off road. Herefter oplever vi Alanyas grotte, DIMGROTTEN, inden vi slutter af ved et udsigtspunkt, hvor du kan tage de smukkeste billeder.

Pris: €39 pr. voksen/€20 pr. barn

hamam

Tyrkisk hamam

Et tyrkisk badehus kaldes et HAMAM. Tidligere fungerede disse badehuse både som et sted, hvor folk kunne få sig et bad, men også som et sted at mødes. I dag er afslapning og wellness i fokus. Foruden det afslappende dampbad, byder et tyrkisk bad også på sæbe- og fuldkropsmassage. Efter en tur i hamam, vil du med garanti føle dig som et helt nyt menneske.

Pris: €29,- pr. voksen/ €15,- pr. voksen

taurus

Taurus Exclusive

Oplev Taurusbjergenes fantastiske natur, når vi kører gennem det smukke bjerglandskab ad støvede og snoede bjergveje i en firhjulstrækker.

I løbet af dagen kommer vi til at gå turen op til den store kløft, opleve ruinerne i den 3400 år gamle antikke by Selge, og der vil desuden være mulighed for en kort rafting-tur.

Pris: € 63 pr. voksen /€ 35 pr. barn

Istanbul

Istanbul

Istanbul er byen, hvor to kontinenters kulturer mødes. I Istanbul møder du naturens vidundere, smukke paladser, minareterne, der tårner sig op over byen og meget, meget mere. Du kommer desuden på en uforglemmelig bådtur på Bosphorus-strædet, som deler Europa fra Lilleasien. Turen til Istanbul er en endagstur med fly.

Pris: € 159 pr. person

adventure

3 i 1 Adventure

Hvis du er klar til en dag med masser af action, så er 3 i 1 adventure lige noget for dig. Midt i Köprülü-kløftens smukke natur, er du sikret alletiders adrenalin-kick, når vi kaster os ud i rafting og drøner rundt i en buggy på Taurusbjergenes støvede bjergveje. Vi slutter dagen af i Funpark med masser af sjove aktiviteter.

Pris: € 65 pr. voksen / € 50 pr. barn

Antalya

Antalya og Aquarium

Oplev besøge verdens længste akvarium-tunnel, som er intet mindre end 131 meter lang. Vi får desuden mulighed for at tage billeder af udsigten over et imponerende vandfald, og der vil være tid til at opleve byens centrum og den 2000 år gamle havn. Sidst, men ikke mindst, lægger vi vejen forbi en af Antalyas smykkeproducenter.

Pris: € 35 pr. voksen / € 15 pr. barn

perge

Perge Aspendos

I Oplev verdens bedst bevarede antikke teater, Aspendos i Perge, der var en af antikkens smukkeste og rigeste byer. I byen kan du bl.a. opleve de romerske akvædukter og en yderst velbevaret mosaik, som viser dele af den trojanske krig og blev tilvejebragt i 2017. Aspendos er yderst velbevaret og har stort set altid har været i brug op gennem tiden, og det bruges i dag til operetter og festivaller.

Pris: €59 pr. voksen /€ 30 pr. barn

manavgat

Manavgat – Marked og bådtur

Her kan du købe alt fra tøj og krydderier til frugt og grønt og lokale specialiteter.

Bådturen og frokosten foregår på den turkisblå Manavgat-flod, hvor der også bliver mulighed for at tage en svømmetur, hvor floden og havet møder hinanden.

Få en fantastisk dag med skøn natur og rig mulighed for at gøre en god handel.

Pris: € 36,- pr. voksen/ €15,- pr. barn

quad

Quad-Safari

Quad-safari er et adrenalin-kick på en helt ny måde. På denne tur er du sikret masser af action og sjove oplevelser – og du er helt sikker på at blive beskidt!Du er nemlig selv chauffør, når vi kører rundt på de 4-hjulede motorcykler gennem mudder og støvede bjergveje.

Denne unikke off road-tur byder også på mulighed for at bade.

Pris: € 42,- pr. person

Følg os på sociale medier