Ofte stillede spørgsmål  |  Om os  |  Bestil bagage/sæde  |  Kontakt

God

40.000 gæster i 2022

 

Velkomsthilsen fra guiden

Kære gæst

På vegne af Corendon og vores lokale agent på Mallorca, World2Meet (W2M), er vi glade for at byde dig velkommen til Mallorca.

Mallorca er en fantastisk ø, som har meget mere at byde på end blot sol og strand – selvom det naturligvis også er skønt! På Mallorca finder du oplevelser for en hver smag. Oplev fx de billedskønne bugter, de stemningsfulde landsbyer, de imponerende bjergkæder og den livlige hovedstad Palma.

Under din ferie på Mallorca er vi, Jenny, Patricia og Marjolein, dine guider. Vi taler engelsk, og vi har arbejdet på Mallorca gennem flere år. Vi glæder os derfor til at fortælle om den ø, vi kender og elsker. Du kan se tidspunkt og sted for velkomstmødet på forsiden af din velkomstkuvert.

I løbet af velkomstmødet kommer vi bl.a. til at fortælle om offentlig transport, hvor du kan finde de hyggeligste markeder samt nogle af de mange oplevelser, som Mallorca gemmer på. Vi har et bredt og spændende udflugtsprogram, og vi arbejder sammen med et velrenomeret biludlejningsfirma, hvis du vil opleve øen på egen hånd.

Vi besøger jævnligt de fleste større hoteller. Du finder vores træffetider på Corendons informationstavle, i din velkomstkuvert eller i informationsmappen.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig ferie.

Venlig hilsen

Dine Corendon-guider

Følg os på sociale medier