Ofte stillede spørgsmål  |  Om os  |  Bestil bagage/sæde  |  Kontakt

God

40.000 gæster i 2022

 

Oba – Alanyas danskerparadis

Club Paradiso i Oba, Alanya

Jeg har arbejdet med Tyrkiet, og især Alanya, i mange år, da det har været danskernes foretrukne feriedestination uden sammenligning. Og med god grund, for Alanya lokker med sine dejlige strande, smukke borgklippe og venlige befolkning.  

Alanya er vokset, og flere omkringliggende landsbyer er nu blevet til forstæder. En af dem, Oba, er dukket op med større og større frekvens i diverse internetfora, og vi kan også se, at vi sælger flere og flere rejser hertil. 

Hvorfor nu det? Jeg besluttede mig for at besøge Oba ved Alanya og få syn for sagen. Oba ligger få kilometer øst for Alanyas centrum, og det er ikke ligefrem raketvidenskab at finde ud af, hvorfor Oba er en klar dansk favorit. Her er der stille, roligt, og alting går i sit helt eget rolige tempo. 

En aften satte vi os på en af de lokale restauranter, som bød os hjerteligt velkommen. Fra de bløde kurvestole kunne vi studere indretningen, som bestod af lige dele kalabas-lamper og aluminiumsskilte med ølmærker. Vi fik god mad, og det var nemt at falde i snak med de andre gæster.  

Her mødte vi Hanne og Jan, som har besøgt Oba og Alanya i de sidste 12 år. De besøger Alanya 2 gange om året, om forår og efterår, og de har forelsket sig i Oba.  

“Vi rejste sidste år hele familien, flere generationer, til Alanya og boede inde ved Kleopatra-stranden. Det var også godt, men vi savnede Oba, den rolige atmosfære og den gode strand”, fortalte Hanne.  

“Stranden er rolig, bølgerne er små, og så blæser det mindre end inde ved Alanya centrum”, fortsatte Hanne. “Ja, og så kommer man virkelig tæt på de lokale og får mange gode venner”, supplerede Jan.  

Og vi er helt enige i Hanne og Jans oplevelse af Oba. Her er hyggeligt, her er god atmosfære, og her er der slet ingen, der kan få stress. Du får en tryg badeoplevelse, fine shoppingmuligheder i de lokale forretninger og det ugentlige marked samt en stribe af gode hoteller i Oba, Alanya. Corendon har et rigtigt fint udvalg til både familier og par, som ønsker ferie i rolige omgivelser, men tæt på Alanyas travle bymidte. 

Kaila Beach i Oba, Alanya ⭐⭐⭐⭐⭐

Lækkert hotel på stranden i Oba, som har et godt vandland og naturligvis All Inclusive. Vores bedste bud på en ferie med lidt ekstra i Oba.

Club Big Blue Suites i Oba, Alanya ⭐⭐⭐⭐

Et godt All Inclusive hotel, særligt til prisen! Kort gåafstand til stranden og pool med vandrutsjebaner og sjove aktiviteter for børnene.

Blue Wave Suite Hotel i Oba, Alanya ⭐⭐⭐⭐

Hotellet har et godt vandland til især mindre børn og ligger midt i Oba centrum. Her finder du mange faciliteter og underholdning.

Avena Resort i Oba, Alanya ⭐⭐⭐⭐

Avena ligger lige i centrum af Oba, 2 minutters gang fra hotellets egen private sandstrand og 3 km fra centrum af Alanya. Her bor du med All Inclusive og gode faciliteter for både børn og voksne.

Horizon Aparthotel, i Oba, Alanya ⭐⭐⭐

Her kan du bo i lejlighed og dermed selv stå for maden. Lejlighederne er rummelige, med et lille tekøkken, og poolområdet er hyggeligt. 

Og flyver du til Gazipasa/Alanya Lufthavn, er der kun ca. 35 minutters kørsel til Oba i lige linje. 

Følg os på sociale medier