Ofte stillede spørgsmål  |  Om os  |  Bestil bagage/sæde  |  Kontakt

God

40.000 gæster i 2022

 

Seværdigheder på Rhodos

På Rhodos findes en masse spændende seværdigheder, du kan besøge i løbet af din ferie.

Middelalderfæstningen i Rhodos by

Rhodos’ gamle bydel er omgivet af et stort fæstningsværk, som får besøgende til at føle sig, som om de er trådt tilbage i Middelalderen. De tykke mure, smalle gader og hyggelige torve skaber en unik og fascinerende oplevelse. Inden for bymurene er der et væld af muligheder, herunder restauranter, butikker og spændende attraktioner. Bydelen er en labyrint af smalle gader, og det er nemt at fare vild, men det er bestemt anbefalelsesværdigt at lade sig forføre af nysgerrigheden og udforske, hvad der gemmer sig bag hvert hjørne.

Havnen i Rhodos By

Rhodos havn er en populær destination for lystyachts af imponerende størrelse, som ligger side om side og imponerer de forbipasserende. Fra den ene ende af havnen kan man tage bådene til andre græske øer, såsom Kos, Simi og Tilos og til en række byer på den tyrkiske vestkyst. En afslappende gåtur langs havnen vil også afsløre mange tourbåde, der frister med sejlture ud på det azurblå hav. Havnen er et ideelt sted at slukke tørsten eller stille den lille sult, da der er små boder, der sælger friske varer såsom is, majskolber og friskpresset appelsinjuice.

Sommerfugledalen

Selvom det kræver lidt held at få øje på sommerfuglene i sommerfugledalen, så er den frodige dal stadig et besøg værd i løbet af ferien. Bestanden af sommerfugle i dalen har været faldende de seneste år, og de er kun til stede i dalen i få måneder om året. Ikke desto mindre er turen gennem dalen yderst smuk. Sommerfuglene tiltrækkes af de fugtige omgivelser, der opstår fra åen, der løber gennem dalen. Der er også små vandfald i området, og hvis man holder øje, kan man være heldig at få øje på krabber på bunden af åen.

Den hvide by – Lindos

Lindos er uden tvivl en af de mest populære attraktioner på Rhodos, og det er fuldt fortjent. Det er et perfekt sted at tilbringe en dejlig dag på en gylden sandstrand med krystalklart vand. Efter badning kan du gå en tur i den charmerende by med de hvidkalkede huse. Her er masser af små hyggelige butikker og mange af husene har tagterrasser, der fungerer som restauranter, hvor du kan nyde et lækkert måltid og den betagende udsigt over havet og byens tage.

Kalithea Terme

Det var i sin tid en spa, og det kan spores tilbage til antikken i Grækenland. I dag er det et populært sted for turister, der søger en mere eksklusiv strandoplevelse. Der er en indgangsafgift på få euro for at komme ind på området, og du er velkommen til at gå rundt og udforske de smukke sale. Disse sale bruges ofte til forskellige begivenheder, såsom bryllupper. Nedenfor den storslåede bygning er der en lille badebugt og en hyggelig restaurant. Her er også bløde liggestole, som kan bruges gratis, hvis du køber mad eller drikkevarer i restauranten.

Kærlighedstunnellen og De Syv Kilder

De Syv Kilder og Kærlighedstunnellen er det ideelle tilflugtssted på en varm sommerdag. Det kølige vand fra de syv kilder samler sig i en lille sø, hvor både ænder og svaner bader. En lille café ligger ned til søen, og det er et perfekt sted at nyde en lækker frokost. Kærlighedstunnellen ligger cirka 150 meter fra De Syv Kilder. Denne tunnel er ikke egnet til personer, der lider af klaustrofobi eller frygter mørke, da den er snæver og meget mørk. Men for dem der ikke lider af disse fobier, er det bestemt et besøg værd.

Følg os på sociale medier

Hier komen de reviews